Xerrades on ofereixo un enfocament per tal de millorar la nostra qualitat de vida. Des del meu badatge i coneixements obro un espai per parlar, donar respostes i ajudar a situar-se sobre tots els dubtes i preocupacions que el grup vulgui compartir al voltant del tema de les relacions de parella i família.
Les xerrades les puc fer a la carta depenent de les inquietuds o interessos del grup. A continuació trobareu uns exemples.
Parlarem sobre els punts claus perquè una relació de parella funcioni, i els factors què la deterioren. Què li dóna fonaments? Què cal tenir present per a cuidar-la? Quines coses ens ajuden a fer que flueixi? Com recuperem l’equilibri si el perdem?
En general i actualment a la nostra societat han quedat desdibuixats els rols del femení i masculí. La manca de referents a l’hora de voler captivar una persona, poden generar inseguretat i confusió. Què necessitem per situar-nos? Com manejar el flirteig? Quines són les passes a seguir cap a la conquesta de l’escollit/escollida?
L’evolució de la societat ens porta a una major llibertat a l’hora de relacionar-nos homes i dones. Havent trencat amb antics patrons de relació, quins referents tenim per guiar-nos i fer una tria encertada? Podem triar de qui enamorar-nos? Com discernir si la persona que m’agrada em convé?
Vivim en una societat sexualment reprimida i perversa. Com diferenciem el que és pròpiament sexual de què és pervers? Què és el desig? Què és l’atracció? Què és la seducció? Parlarem i dialogarem sobre el significat i les funcions que compleixen aquests termes.
Un tema que afortunadament els últims temps està sortint a la llum. Com afrontar un abús sexual? Quina és l’actitud recomanable per a les persones o familiars que volen acompanyar la víctima? Quins factors són primordials per reparar-ho? Què podem fer per ajudar a posar fi a aquesta situació?