Teràpia de parella


Viure en parella revela limitacions, mancances i renúncies però és, alhora, una oportunitat per desplegar les nostres capacitats i evolucionar. Tan aviat com comencem una relació sentimental hi ha molts aspectes que es poden posar en crisi. Les dificultats, les resistències i les pors apareixen mentre ens anem descobrint. Tanmateix com més aprofundim a mesura que ens comprometem més gran és la possibilitat de sentir-se complet i lliure.

Els problemes habituals amb què ens trobem parteixen bàsicament, de la manca d'escolta i de la impossibilitat d'establir una bona comunicació. La sensació d’amenaça davant la diferència, la confusió, les lluites de poder, les perversions, la destrucció; tot plegat interfereix a la necessitat d'estimar i lliurar-se, que és el fons de tot ésser humà.

El meu objectiu en el procés d’adaptació a la parella és principalment ajudar a obrir la comunicació . El benestar en la convivència ve donat per la capacitat de cooperar per aconseguir una satisfacció comuna, basant-nos en el respecte a la persona i la diferència. La companyonia i les ganes sinceres de trobar-se amb l’altra/e són fonamentals perquè la relació funcioni.