Vessant terapèutic

M’he format en Teràpia d'Integració Psicocorporal (ETIP) i el mètode d'Anàlisi Psicocorporal Interactiu (APCI). Treballo només fent servir el primer. Aquest és un sistema psicoterapèutic creat i estructurat per Marc Costa, psicòleg i psicoterapeuta. Els antecedents històrics es remunten als plantejaments dinàmics de S. Freud i la visió caracterològica i energètica de W. Reich.

La Integració Psicocorporal és una psicoteràpia fonamentada en el paradigma avantguardista de la biologia evolucionista sistèmic- ecològica. Es basa en una relació terapèutica humana i implicada, una elaboració cognitiva no-interpretativa, un accés natural i espontani al nivell instintiu-emocional i una recerca persistent de la sincronia entre tots els nivells de l'aparell psico-emocional-somàtic. El seu objectiu és arribar al nucli dels conflictes, (el seu patró d'organització) i crear-hi un nou registre positiu que repari el dany biogràfic i ajudi a transformar i integrar la personalitat de l'individu.

Ofereixo consulta des del 2001. He treballat dins de diverses disciplines d'autoconeixement i psicoteràpia, i tinc un recorregut de més de vint anys en la pràctica i l'estudi de la meditació. He impartit cursos per a dones i juntament amb el psicòleg Pablo Palmero vam fer treballs amb grups mixts.

Vessant artístic

La meva formació de ballarina i actriu es desenvolupa a Catalunya i Nova York. Vaig pertànyer a la companyia de dansa teatre “OOFF” i vaig ser professora de l’acadèmia per a professionals de musical Coco Comín durant set anys. També he impartit tallers de consciència corporal, moviment i improvisació amb un sistema propi d'ensenyament.

Amb la passió creativa que sento, he desenvolupat projectes renovats i vivificats que m’han dut a l'exploració de la feminitat i els processos de criança.

Com a artista segueixo activa avui dia, com a coreògrafa he creat diverses peces de dansa, a més de ser autora i directora de l’obra de teatre “Sínia”.